19 Mart 2012 Pazartesi

Kurumuş çiçeklerimizi değerlendirelim : )

Evet arkadaşlar , hemen hemen çoğumuzun evinde , duvarda yada herhangi bir köşesinde sevdiği insanlardan aldığı bir demet yada bir dal çiçek vardır : ) Ve zaman içinde el değdikçede hemen dagılır toz haline gelir.Artık buna son ! Bugün bişeyler üretesim geldi ve fikrimdeki fikirler yön buldu : ) Elimde bir adet daire şeklinde bozuk bir saat , siyah astar , bide BİRİCİK ENİŞTEMİN BANA 13.05.2011 tarihinde aldığı karışık çiçeklerden bir demet çiçek vardı : ) Atmaya kıyamadım duvara asmış kurutmuştum . Zaman onu değerlendirme zamanı idi : ) Yapım aşamalarını çektim  : )Buyrun :)


         Öncelikle bozuk saatimi arka kısmındaki vidalarını açtım

  
Yelkovan ile akrebini söktüm ve daire şeklindeki camı siyah astara yerleştirip , sabun yardımı ile izini çıkartıp , daire şeklinde bir kumaş elde ettim.

             Ardından kumaşı saatin ustune gerdim , silikon yardımı ile yapıştırdım.
                   Gerdiğim kumaşım üzerine çiçekleri hayal ürünüme göre yerleştirdim : ) Ardından saatini camını çiçeklerin üzerini bastıracak şekilde koyup kabına yerleştirip ,söktüğüm şekilde vidalarını sıktım.
                     Artık çiçeklerim saatin içindeydi : ) Sıra saatin etrafını süslemeye geldi. Oda çok basit , artan astardan ufak fiyonklar yapıp tekrar silikon yardımı ile etrafına yapıştırdım . Çiçeğin beyaz kurdelesinide değerlendirip fiyonk yapıp alt kısıma yapıştırdım : )Hepsi bu kadarcık ..


                                           Ve bir kaç eklemeden sonra Son Hali   : )


 : )

11 yorum:

  1. Değişik bişey olmuş.Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. atmaya kıyamadığım çiçekler var benimde bunu değerlendiricem teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir nebze faydam olmuşsa ne mutlu bana şimdiden ellerine sağlık :)

      Sil
  3. ellerinize sağlık ne güzel olmuş

    YanıtlaSil
  4. Ellerine,emeğine sağlık cnaım..
    Harikaolmuş
    Takibindeyim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim hem bu hoş yorumun hemde takibin için :)

      Sevgiler mutluluklar :)

      Sil
  5. waoooowww :D e süper bu dahihane fikrin için seni tebrik ediyorum.. böle insanlara hayranımdır :D maşallah tütütü :) takibindeyimm sevgiler banada beklerim ;)

    YanıtlaSil
  6. eheh :D çok ama çok teşekkür ederim canım . est . utandım şimdii :D ziyaretin için çok teşekkür ederim uğrarım tabii ne demekk :)

    YanıtlaSil
  7. buna annem bayılıcak
    yılını tam oalrak hatırlamıyo ama babam askerden izne getirmiş buda 25 yıl falan oluyo
    o kadar uzun zamandan ebri kuruttuğu güller var süpriz yapıcam bu şekilde :) çok güzel fikir teşkler arkdşım ellerine sağlık

    YanıtlaSil